Monica şi Irinel Columbeanu şi Pepe, la "Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie"

Monica şi Irinel Columbeanu, interpretaţi de Ela Prodan, respectiv Doru Antonesi, merg la psiholog în emisiunea "Land of Jokes", în timp ce Pepe în persoană va dansa rap la "Serviciul Român de Comedie", duminică seară, la Pro TV, potrivit unui comunicat al postului.

Urmărește
5 afișări

În ediţia de duminică, de la ora 20.45, a emisiunii "Land of Jokes", telespectatorii Pro TV vor afla ce soluţie au găsit Monica şi Irinel Columbeanu, aflaţi în proces de divorţ. Iri (Doru Antonesi) şi Moni (Ela Prodan) fac confesiuni pentru a-şi rezolvă problemele, la cabinetul deţinut de o psiholoagă nevrotică (Paula Chirilă). Ce mărturisiri au cei doi de făcut, dar şi ce se va întâmpla când peste ei vor da năvală Adriana Bahmuţeanu (Simona Stoicescu) şi Silviu Prigoană (Cristian Gretcu), telespectatorii vor descoperi duminică seară la Pro TV.

În aceeaşi ediţie "Land of Jokes", Băsescu (Marius Aciu) îi invită pe arabi să vadă România, iar Anca Boagiu (Ana Măria Mirica) şi Emil Boc (Cosmin Seleşi) vin la "Politicienii au talent" şi cântă piesa "Money" din celebrul "Cabaret".

Tot duminică seară, la Pro TV, Pepe îşi face intrarea la "Serviciul Român de Comedie", de la ora 21.45. Pentru prima data invitat în Casa PROporului, cântăreţul are o apariţie spectaculoasă: va dansa rap alături de agenţii SRC Aniela Petreanu, Alexandra Timofte şi Dragoş Muşat pentru a impresiona juriul de la "Românii n-au talent". Telespectatorii Pro TV îl vor vedea pe Pepe dansând mai ceva ca MC Hammer.

Toni Grecu va sta de vorbă cu invitatul său despre proiectele sale, dar şi despre căsnicie, iar Gigi Becali (Dragoş Stoica) va veni cu o propunere pentru a-l scăpa pe cântăreţ de singurătate: vrea să îl cupleze cu Monica Columbeanu. Pepe şi Becali vor face şi un duet de zile mari la "Serviciul Român de Comdie", pe care telesepctatorii Pro TV îl vor vedea duminică de la 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici