Music FM oferă ascultătorilor bilete la concertul trupei Gotan Project

Music FM oferă ascultătorilor săi bilete la concertul pe care trupa Gotan Project îl va susţine, luni, la Sala Palatului din Bucureşti, informează postul de radio.

Urmărește
3 afișări

Bucureştiul devine un reper internaţional pe harta iubitorilor de tango. Încântaţi de primirea fabuloasă de anul trecut, trupa Gotan Project se reîntoarce, luni, pentru a patra oară la Bucureşti.

Celebra trupă de electro-tango demonstrează teoria 3.0 (titlul ultimului lor album): noua muzică este vechea muzică. Cei care nu au apucat încă să îşi cumpere bilete şi îşi doresc să meargă la acest concert, nu trebuie să rateze concursurile Music FM unde pot câştiga două bilete la spectacolul susţinut de Gotan Project, pe 28 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

La momentul concursului, care se va încheia vineri, cine trimite primul un sms cu frecvenţa Music FM (103,8 FM) la 0743 009 460 (număr cu tarif normal) va câştiga două bilete.

Cea mai cunoscută trupă de electro-tango a momentului a început ca un experiment muzical. Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff şi Christoph H. Müller au fost primii care au adus cu succes folclorul argentinian pe scena electronică.

"La Revancha del tango", primul lor album, s-a vândut într-un million de exemplare. A urmat al doilea album, cu influenţe pronunţate de jazz, "Lunatico", şi Gotan Project au plecat în turneu în jurul lumii. După 12 ani, albumul "Tango 3.0", lansat în 2010, face din Gotan Project un clasic "world music" de degustat la orice oră, redefinind elementele marcante ale acestui proiect muzical.

Trupa a mai concertat la Bucureşti în 2006, 2008 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici