Muzică live marca Şuie Paparude şi Grimus, la următorul eveniment Beck'sperience

Participanţii la următorul eveniment Beck'sperience - Beck'sperience Train - se vor bucura de multe ore muzică live cu Şuie Paparude, Grimus, DJ Leo, DJ Buly, DJ Limun şi Dj Gojira, într-un tren care va pleca, sâmbătă seară, din Gara de Nord din Bucureşti, informează organizatorii.

Urmărește
1 afișare

Sâmbătă, la ora 22.10, va avea loc pe peronul Gării de Nord din Bucureşti îmbarcarea călătorilor pentru prima etapă a petrecerii din trenul Beck'sperience 2011. Trenul Beck'sperience va circula pe traseul Bucureşti - Câmpina şi retur.

Peste 100.000 de persoane au participat la campania Beck's din acest an, dintre care 5.000 au optat să se înscrie la tragerea la sorţi pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la petrecerea neconvenţională pe şine din trenul Beck'sperience.

Joi a demarat şi procesul de transformare a celor 11 vagoane de tren în clubul pe şine ce-şi va purta călătorii pe parcursul a 200 de kilometri de petrecere. Cu ajutorul a peste 4 tone de echipamente, trenul va fi metamorfozat într-un spaţiu dedicat muzicii live şi dansului. Interiorul a două vagoane va fi demontat complet pentru a face loc scenelor şi pupitrului pentru DJ, adică zona de club a trenului Beck'sperience. Alte trei vagoane vor fi modificate parţial, păstrând doar jumătate din scaune, pentru a da naştere zonei de lounge iar şase vagoane vor fi transformate în restaurante şi cafe baruri pentru relaxare. Indiferent de vagonul în care vor alege să-şi petreacă timpul invitaţii, cele 20 de plasme vor transmite concertele din zona de club, iar muzica live va putea fi auzită în orice colţ al trenului.

Platforma de evenimente Beck'sperience a fost lansată în 2008. Printre altele, în 2010, în cadrul acestor evenimente a fost organizat concertul trupei Noisettes, în mai.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici