Muzicianul de jazz Jamie Cullum a devenit tată

Muzicianul de jazz britanic Jamie Cullum a devenit tată pentru prima oară, după ce soţia sa, fostul fotomodel Sophie Dahl, a născut o fetiţă, săptămâna trecută, la o clinică din Londra, informează mirror.co.uk.

Urmărește
2 afișări

Cei doi părinţi au decis ca fiica lor să se numească Lyra. Acesta este străvechiul nume grecesc al unei constelaţii, dar şi numele latinesc al unui instrument muzical.

Sophie Dahl, nepoata renumitului autor de cărţi pentru copii Roald Dahl, a născut, joia trecută, la Portland Street Hospital din Londra, aceeaşi clinică unde au născut şi alte femei celebre - Victoria Beckham, Claudia Schiffer şi Katie Price.

Sophie Dahl, în vârstă de 33 de ani, şi Jamie Cullum, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2010, iar micuţa Lyra este primul copil al cuplului.

Jamie Cullum este un talentat muzician britanic, compozitor şi multi-instrumentist de jazz şi pop, cunoscut în special pentru calităţile sale vocale şi talentul său de pianist. Considerat un copil-minune, artistul britanic a debutat pe scenă de la o vârstă foarte fragedă. La 15 ani susţinuse deja peste o mie de concerte şi lansase două albume pe care le-a produs singur. Jamie Cullum a lansat opt albume de studio şi a fost nominalizat în 2005 la premiile Grammy, iar în 2007 la Globul de Aur - pentru piesa "Grace Is Gone" de pe coloana sonoră a filmului "Gran Torino".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici