Neapole propune o figurină a lui Barack Obama ţinând într-o mână capul lui Osama ben Laden

Fabricanţii de statuete napolitani, foarte atenţi la subiectele de actualitate, au realizat luni o figurină a lui Barack Obama care ţine capul lui Osama ben Laden într-o mână, deşi ştirea morţii liderului reţelei teroriste Al-Qaida abia a fost anunţată, relatează AFP.

Urmărește
1 afișare

Figurina, realizată din argilă şi pictată de mână, îl reprezintă pe preşedintele american surâzând, îmbrăcat la costum, ţinând în mâna dreaptă capul celui mai căutat terorist, iar cu mâna stângă făcând semnul victoriei.

Fabricanţii de figurine napolitane sunt renumiţi pentru rapiditatea şi capacitatea lor de adaptare la subiecte de actualitate, cum a fost în decembrie 2009, la agresiunea împotriva premierului italian, Silvio Berlusconi, când au realizat o statuetă reprezentându-l pe acesta cu faţa însângerată.

Instigatorul atentatelor de la 11 septembrie 2001 a fost ucis în noaptea de duminică spre luni, într-o operaţiune efectuată de forţele speciale americane, într-un oraş din Pakistan, unde se ascundea.

Anunţul morţii celui mai căutat bărbat din lume a provocat, imediat, un val de bucurie în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici