O balerină în vârstă de 12 ani din musicalul "Billy Elliot", ucisă într-un accident de autobuz

Charlotte Leatherbarrow, o tânără balerină în vârstă de 12 ani care făcea parte din distribuţia musicalului "Billy Elliot", a murit într-un accident de autobuz, în apropiere de locuinţa ei din Londra, informează hollywoodreporter.com.

Urmărește
84 afișări

Potrivit declaraţiilor făcute de câţiva membri ai familiei victimei, Charlotte Leatherbarrow "îşi trăia visul" şi era extrem de încântată de faptul că făcea parte din distribuţia unui show care se bucură de un imens succes în West End.

Tânăra balerină a fost lovită de un autobuz etajat în timp ce traversa o stradă din apropiere de locuinţa ei din Londra.

Musicalul "Billy Elliot", inspirat din filmul cu acelaşi titlu realizat în 2000 de regizorul Stephen Daldry - nominalizat la premiile Oscar -, prezintă povestea unui tânăr care îşi descoperă pasiunea pentru balet, într-un orăşel de mineri din nordul Marii Britanii. Cântăreţul Elton John, cel care le-a sugerat producătorilor ca filmul să fie adaptat pentru scenă, a compus coloana sonoră a acestei producţii.

Spectacolul "Billy Elliot: The Musical" a fost marele câştigător al galei Tony Awards, impunându-se la 10 categorii de premii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici