O floare croşetată şi doi coşari, printre mărţişoarele primite de vedetele Acasă, de 1 Martie

O floare croşetată, doi coşari, o broşă handmade, un medalion în formă de delfin şi multe flori se numără printre mărţişoarele primite, de 1 Martie, de vedetele postului Acasă Adela Popescu, Andreea Pătraşcu, Mădălina Drăghici, Ioana Ginghină şi Ioana Maria Moldovan.

Urmărește
127 afișări

Venirea primăverii este un motiv de bucurie pentru toată lumea şi un moment aşteptat cu multă nerăbdare. Vedetele Acasă întâmpină primăvara cu ghiocei, zambile, mărţişoare handmade sau clasice, aducătoare de noroc, şi îşi amintesc cu bucurie de cele mai frumoase mărţişoare primite de la colegii de şcoală şi de pe platourile de filmare sau de la părinţi şi iubiţi.

Adela Popescu are un mărţişor la care ţine foarte mult. "Am primit de la o fetiţă un mărţişor făcut de ea, o floricică croşetată. Ţin foarte mult la darurile pe care le primesc şi le păstrez pe toate", spune actriţa.

"Se spune că mărţişoarele-coşar aduc noroc. Anul acesta, pe 1 martie, o să port doi coşari, să fiu sigură că ajunge norocul unde trebuie!", spune şi Andreea Pătraşcu.

Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei "Iubire şi onoare", mărturiseşte că lucrurile mărunte o fac fericită, iar de 1 Martie niciodată nu uită să-i dăruiască o floare mamei sale. "Mărţisorul este o sărbătoare frumoasă pentru mine. Mă bucur de lucruri mărunte, iar venirea primăverii este un motiv de bucurie şi sărbătoare! Îmi place să primesc flori şi mărţişoare, dar şi să ofer, mai ales mamei", a spus actriţa.

Pentru Ioana Ginghină, cel mai drag mărţişor este o broşă pe care i-a cumpărat-o soţul ei, Alexandru Papadopol: "Ştie că sunt o mare fană a târgurilor handmade şi vintage, aşa că mi-a cumpărat-o el pe aceasta; un mărţişor pe care îl poţi purta şi în restul anului, nu doar în martie".

Atât pentru Nicoleta Luciu, cât şi pentru Elvira Deatcu, mărţişorul are o semnificaţie aparte. În luna martie, Nicoleta Luciu a aflat că este însărcinată, iar pentru Elvira Deatcu cele mai frumoase mărţişoare sunt copiii ei. "Luca este născut pe 8 martie şi Filip - pe 12 martie", spune Elvira Deatcu.

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea emisiunii "Vremea de Acasă", îşi aminteşte cu drag de un mărţişor primit de la tatăl ei pe care l-a iubit foarte mult: "Am primit de la tatăl meu, de 8 martie, un coş imens cu 99 de fire de garoafe albe şi roşii. Au avut o mare valoare sentimentală pentru mine. Sunt mai bine de 13 ani de atunci".

Pe de altă parte, anul acesta, Ioana Maria Moldovan a primit de la iubitul ei o brăţară cu pietre semipreţioase, iar de la tatăl ei - un medalion în formă de delfin. "Chiar dacă ştiu că tata nu uită niciodată de acest obicei, totuşi, în fiecare an mă surprinde gestul lui şi mai ales mărţişorul. În şase ani de zile am reuşit să am o mini-colecţie de mărţişoare de suflet care cuprinde: patru delfini, o inimioară şi un Tweety, care e atracţia colecţiei. Anul acesta colecţia s-a mărit cu un delfin. Mărţişoarele sunt de fapt mici medalioane din aur şi argint. După ce trece luna martie le port la brăţară sau lanţ", spune prezentatoarea "Poveştirilor adevărate".

În luna martie, Adriela Morar primeşte mărţisoare lucrate manual de tatăl ei, pe care le păstrează în sertarul cu amintiri: "În fiecare an m-am bucurat de mărţişoarele primite de la tata. Anul trecut am primit şi o zambilă într-un ghiveci, de care am avut multă grijă".

"Anul trecut, Marian Râlea a venit la filmare şi a dat fiecărei fete o floare într-un ghiveci. Între timp floarea a crescut, este de cinci ori mai mare, înfloreşte, şi de câte ori mă uit la ea nu-mi vine să cred că era cât un pumn. E un mărţişor mai special pentru că e singurul care mi-a mai rămas, de care mă bucur în fiecare zi", spune Adina Galupa, interpreta lui Cici din "Iubire şi onoare".

Primăvara este anotimpul preferat al Irinei Antonie. "Am fost la Muzeul Ţăranului Român, la târgul de Mărţişor, unde am găsit multe mărţişoare foarte frumoase şi lucruri făcute manual, mi-am luat o păpuşică şi un şnur roşu pe care îl pot purta până pe 8 martie. Prefer un mărţişor frumos şi unic pe care să-l pot păstra decât un cadou scump", spune Irina Antonie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici