O piesă din filmul "Grease", cel mai bine vândut cântec de pe o coloană sonoră, în Marea Britanie

Piesa "You're The One That I Want", interpretată de John Travolta şi Olivia Newton-John în filmul "Grease", a fost desemnată cel mai bine vândut cântec din Marea Britanie într-un top al single-urilor incluse pe coloanele sonore ale unor filme, informează presa internaţională.

Urmărește
18 afișări

Acest top, alcătuit de postul Radio 2, conţine piesele cu cele mai mari vânzări şi care au fost înregistrate special pentru a fi incluse pe coloanele sonore ale unor filme.

"Love Is All Around", înregistrată de trupa Wet Wet Wet pentru coloana sonoră a filmului "Patru nunţi şi o înmormântare", a ocupat poziţia a doua.

Cântecul "I Just Called To Say I Love You", interpretat de Stevie Wonder şi inclus pe coloana sonoră a lungmetrajului "Femeia în roşu/ The Woman In Red", s-a clasat pe locul al treilea.

"Everything I Do (I Do It For You)", balada interpretată de Bryan Adams pe coloana sonoră a filmului "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves", ocupă poziţia a patra, iar cântecul "Summer Nights", extras de pe coloana filmului "Grease" din 1978, încheie Topul 5 al cântecelor de film cu cele mai mari vânzări în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici