O tânără din Mexic face greva foamei pentru a primi o invitaţie la nunta prinţului William

Estibalis Chavez, o tânără în vârstă de 19 ani din Mexic, a decis să facă greva foamei în faţa ambasadei Marii Britanii din Ciudad de Mexico, cu scopul de a obţine o invitaţie la apropiata căsătorie a prinţului William cu Kate Middleton, informează huffingtonpost.com.

Urmărește
4 afișări

Estibalis Chavez locuieşte de nouă zile într-un cort amplasat chiar în faţa ambasadei şi a apelat la această formă de protest sperând că va convinge autorităţile britanice să îi acorde o invitaţie la căsătoria prinţului William cu iubita sa, Kate Middleton.

"Reprezentanţii ambasadei ar putea să discute cu cineva din Marea Britanie, dar nu au făcut-o până acum. Însă eu voi rămâne aici până când nu voi mai rezista", a declarat Estibalis Chavez.

Tânăra din Mexic a declarat că îşi doreşte foarte mult să obţină o invitaţie deoarece a fost o înfocată admiratoare a prinţesei Diana.

"Am fost o admiratoare a prinţesei Diana încă din copilărie. Şi mama mea a fost o admiratoare a ei. Mi-am promis că voi merge la următoarea nuntă regală", a explicat Estibalis Chavez.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici