Oana Andoni intră în concediu prenatal

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din weekend, a intrat de sâmbătă în concediu prenatal, până la reîntoarcerea ei la serviciu, gazda Ştirilor Pro TV de la ora 19.00 din fiecare sfârşit de săptămână urmând să fie Monica Dascalu, informează televiziunea.

Urmărește
21 afișări

Ştirile Pro TV de la ora 17.00 prezentate până acum de Monica Dascălu vor fi preluate de Daniel Niţoiu, cel care prezintă şi Ştirile Pro TV de la ora 13.00.

"Este pentru prima dată în 11 ani de când lucrez la Pro TV când lipsesc de la serviciu mai mult de două săptămâni. O să-mi fie dor de telespectatorii Pro TV, de colegii mei din redacţie, de studioul de ştiri, de ritmul de lucru, de tot ce e aici. În câteva săptămâni, însă, familia mea va câştiga un nou membru, o fetiţă pe care o aşteptăm cu tot dragul din lume, sănătoasă şi voioasă. Aşa că sper ca în curând să pot comunica oamenilor cea mai importantă ştire din viaţa mea, aceea că am născut o fetiţă sănătoasă", spune cu emoţie viitoarea mămică.

Însărcinată în 36 de săptămâni, Oana Andoni a ales discreţia în ceea ce priveşte viaţa persoanală şi le mulţumeşte celor care i-au înţeles şi respectat decizia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici