Oana Sârbu, complet schimbată, duminică, la "Serviciul Român de Comedie"

Oana Sârbu, deghizată într-o bătrânică, va imita trei voci feminine celebre - Margareta Pâslaru, Marina Voica şi Elena Cârstea - duminică la emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată de la ora 21.45 la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
21 afișări

Duminică, la "Serviciul Român de Comedie" Oana Sârbu îşi face intrarea la Pro TV într-o ipostază de nerecunoscut. Artista a acceptat invitaţia lui Toni Grecu de a participa la concursul "Românii n-au talent", unde va apărea complet schimbată: cu mulţi ani în plus, ochelari pe nas şi haine retro. Oana va interpreta rolul unei bătrânici care caută afirmarea şi care, pentru a-şi dovedi talentul, va imita trei dintre cele mai mari voci ale muzicii româneşti: Margareta Pâslaru, Marina Voica şi Elena Cârstea.

Oana va avea o concurenţă de temut, pentru că pe scenă vor mai intra un tânăr (Dragoş Muşat) care face un număr de striptease masculin, ce pendulează între dans şi mişcare haotică, dar şi un altul (Cosmin Natanticu) care face o interpretare de nerecunoscut a melodiei "Bad Romance", semnată de Lady Gaga.

În aceeaşi ediţie, Gigi Becali (Dragoş Stoica) este surprins în biroul lui de europarlamentar de la Bruxelles de doi aşa-zişi reprezentanţi ai asociaţiei ciobanilor din Europa, care îl supun unei tentative de mită. Nea Gigi nu va cădea însă în plasa lor şi descoperă că cei doi nu sunt nici măcar reporteri britanici, ci sunt trimişi de Mitică Dragomir. Şi Dan Diaconescu (Claudiu Maier) îşi continuă discuţiile în studioul SRC, unde îi are invitaţi pe Barack Obama (Iulian Postelnicu) şi Muammar Gaddafi (Ducu Hancu), peste care va da buzna chiar Oana Zăvoranu. Ce se va alege din această discuţie, telespectatorii Pro TV vor afla duminică seara la "Serviciul Român de Comedie", de la 21.45.

Pe de altă parte, duminică, la emisiunea "Land of Jokes", difuzată la Pro TV de la ora 20.45, Oana Zavoranu (Ana Maria Mirică) va cânta o melodie a lui Pepe.

Astfel, duminica aceasta în "Land of Jokes" Oana (Ana Maria Mirică) se hotărăşte să participe la concursul "Politicienii au talent", unde şi-a propus să impresioneze juriul interpretând o melodie a lui Pepe. Şi pentru că are nevoie de susţinere, îl va lua cu ea pe scenă pe Corneliu Vadim Tudy (Florin Constantin). Cum arată prestaţia lor şi dacă cei doi vor reuşi să obţină voturile juraţilor Ion Iliescu (Cristian Gretcu), Bianca lui Bote (Paula Chirilă) şi Emil Constantinescu (Doru Antonesi), telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia de duminică, 3 aprilie, de la 20.45.

În aceeaşi ediţie în "Land of Jokes" se deschide banca pentru clerici şi mireni. Supervizaţi de un account manager (Cosmin Selesi) şi de bodyguardul-clopotar (Bogdan Cotleţ), enoriaşii sunt întrebaţi ce doresc să facă la banca: să depună bani sau să obţină un credit? Tot la o bancă ajunge şi Adrian Năstase (Florin Constantin), însă în Elvetia, de unde va transmite pentru Ştirile "Land of Jokes".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici