Paleologu spune că marele său amuzament este plimbarea cu tramvaiul

Fostul ministru al Culturii Teodor Paleologu afirmă că marele său amuzament este plimbarea cu tramvaiul, deoarece "costă puţin şi este şi amuzant", democrat-liberalul precizând că nu are carnet de conducere.

Urmărește
2 afișări

Paleologu a spus că se deplasează cu bicicleta, tramvaiul, trenul sau pe jos.

Paleologu a făcut aceste afirmaţii la o dezbatere "Bucureştiul încotro". Fostul ambasador a sublinat că Bucureştiul se îndreaptă într-o direcţie total greşită şi cetăţenii mizează prea mult pe automobil.

"Mergem într-o direcţie total greşită. Mizăm prea mult pe automobil. Eu nu conduc şi nu am carnet de conducere (...) Nu mă împiedic să merg cu bicicleta, tramvaiul, trenul sau pe jos, este foarte interesant pentru un politician", a afirmat Paleologu.

El a spus că marele amuzament este să se plimbe cu tramvaiul, deoarece "costă puţin şi este şi amuzant".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici