Panini va lansa primul album cu autocolante dedicat fotbalului feminin

Compania italiană Panini, specializată în realizarea celebrelor albume cu autocolante, va lansa cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal feminin, din 2011, primul album dedicat acestui sport, a anunţat, miercuri, filiala din Germania a grupului, informează AFP.

Urmărește
26 afișări

"Nu putem spune care este ţinta noastră cu acest album, astfel că este dificil să facem previziuni legate de vânzări, însă dacă vom avea parte de aceeaşi ambianţă festivă ca la Cupa Mondială din 2006, Panini va avea beneficii", a declarat Frank Zomerdijk, responsabil Panini Germania.

Albumul CM-2011, care va avea 40 de pagini cu componentele celor 16 reprezentative feminine prezente la turneu (26 iunie-17 iulie), va fi scos pe piaţă doar în Germania, ţară gazdă a competiţiei mondiale.

Cu ocazia CM din 2010, din Africa de Sud, Panini a vândut numai în Germania aproximativ 90 de milioane de albume cu autocolante, după ce la ediţia precedentă, din 2006, care a avut loc în Germania, se vânduseră 160 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici