Patronul CFR Cluj se va întâlni cu o "bătrânică", sâmbătă, la "Pro Motor"

Prezentatoarea "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu, îi va duce patronului de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, o "bătrânică" pentru ediţia de sâmbătă a eimisiunii de la Pro TV, informează postul de televiziune.

Urmărește
5 afișări
Nu este vorba despre vreo femeie în vârstă, ci despre prima maşină pe care a condus-o patronul, o Skoda S 100 din 1974. Lângă Ferrari GT 599 Fiorano, maşină pe care o conduce acum Arpi, Roxana împreună cu colegii ei de la Pro Sport şi Pro TV Cluj au aşezat cuminte "bătrânica", pe care au acoperit-o cu o prelată, doar-doar fostul ei "stăpân" ghiceşte cine este. După câteva întrebări şi un răspuns greşit, Arpi va fi foarte emoţionat când va descoperi adevărul. Într-o fracţiune de secundă, îşi va aminti câte emoţii i-au adus cei 988 CMC ai maşinii şi cum era la un pas să-şi piardă permisul când a depăşit un tramvai pe partea stânga. Chiar dacă este veche, Arpi consideră că viteza Skodei S100 este de fapt viteza actuală a echipei pe care o patronează.

După ce va testa "bătrânica", Arpi se va întoarce la cei 620 CP ai lui Fiorano, bijuteria produsă în 2007 şi pe care a primit-o cadou de la nişte parteneri de afaceri, pentru că el mărturiseşte că nu ar da niciodată 300.000 de euro pe o maşină.

Tot în ediţia din 9 aprilie, "Pro Motor" va prezenta camionul anului 2011, pe care Roxana Ciuhulescu l-a testat în Germania, Mercedes Atego Bluetec Hybrid. De asemenea, tot sâmbătă, un biet Smart cabrio va fi supus la chinuri cumplite. Încărcat ca un măgar, Smart abia se va mai zări de gresie, machete, saltea, duşuri atârnate de oglinzi, dar şi chiuvetă sau wc, toate înghesuite într-un Smart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici