Paula Seling apare la "Serviciul Român de Comedie" într-un costum maramureşean

Paula Seling va participa, duminică, la emisiunea "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV şi va prezenta un moment artistic inedit, în care va purta un costum tradiţional maramureşean pe care l-a moştenit de la mama sa, informează televiziunea.

Urmărește
8 afișări

În emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată duminică de la ora 21.45, la Pro TV, invitata lui Toni Grecu va prezenta un moment artistic inedit: va purta un costum tradiţional maramureşean pe care l-a moştenit de la mama sa, va vorbi cu accent specific graiului din Maramureş şi va cânta, surprinzător, o piesă semnata de Aretha Franklin.

Tot în emisiunea de duminică, Dragoş Stoica va pregăti un număr senzaţional, în care Gigi Becali, personajul pe care îl parodiază cu mare talent, va vorbi despre filmul românesc şi va prezenta în faţa unui grup de ziarişti trei secvenţe celebre din filmele "Revanşa", "Cu mâinile curate" şi "Nea Marin miliardar". La final, nea Gigi promite că va face la rândul său un film, care se va numi "Războiul Stelei" şi în care va interpreta rolul principal.

În Casa PROporului continuă competiţia "Românii n-au talent" cu un moment savuros al unui grup de balet clasic al poliţiştilor din Năsăud, o reinterpretare a celebrului "Lacul lebedelor" în care apare şi lebăda neagră (Ioana Dulf). Şi Iulian Postelnicu intră în acest concurs în pielea unui tânăr stângaci care încearcă să facă jonglerii cu sticle, pahare şi băuturi colorate, însă nu are talent, ci doar tupeu pentru a se prezenta pe scenă.

În faţa juriului format săptămâna aceasta din Jojo, Toni Grecu şi Cristian Ţânţăreanu (Dragoş Stoica), accesorizat cu o maseuza thailandeză, va performa şi Andreea Doinea în rolul unei femei de etnie romă: actriţa de la SRC va jumuli lebăda neagră din momentul precedent, va recita o poezie şi va apărea în această secvenţă chiar cu fetiţa ei, Alexia. Şi tot duminică seara, la Pro TV, Oana Zăvoranu (Aniela Petreanu) va veni la SRC direct din spital, iar Dan Diaconescu (Claudiu Maier) va anunţa că Partidul Poporului nu a murit.

Pe de altă parte, duminică, de la ora 20.45, la Pro TV, Pepe şi Oana Zăvoranu vor evolua pe aceeaşi scenă în "Land of Jokes".

După ce şi-au împărţit cuvinte grele, Pepe şi Oana Zăvoranu urcă în sfârşit pe aceeaşi scenă pentru un număr de pomină. Cei doi se vor întreaba cu patimă "cine, cine te bârfeşte mai mult decât mine?". Telespectatorii Pro TV se vor amuza copios la apariţia pe scenă a lui Pepe (Cristian Gretcu) şi a Oanei (Florentina Ciuna), care se vor duela în versuri care mai de care mai inspirate şi mai înţepătoare.

În aceeaşi ediţie, după acest duet neaşteptat, Oana şi Pepe (de data aceasta interpretaţi cu mult umor de Ana Maria Mirică şi Doru Pârcălabu) ajung şi la cabinetul celebrei psiholoage nevrotice din "Land of Jokes" (Paula Chirilă), unde calcă mai toate cuplurile mondene. Situaţia se complică însă pentru că la cabinet se află şi Tudy (Bogdan Cotleţ), dar şi Cătălin Botezatu (Cătălin Mireuţă). Nici la "Politicienii au talent" spectacolul nu se lasă mai prejos, astfel că în faţa exigentului juriu vor defila cu talent Geoană (Bogdan Cotleţ), Năstase (Florin Constantin) şi Severin (Cosmin Selesi), care reeditează trupa Bee Gees şi prezintă un moment muzical cu tema "Tragedy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici