Penitenciarul Timişoara a lansat un canal TV cu circuit închis unde lucrează deţinuţi

Penitenciarul Timişoara a lansat, joi, un canal TV cu circuit închis care va emite doar în închisoarea timişoreană şi unde lucrează trei deţinuţi condamnaţi pentru infracţiuni economice, furt şi trafic de droguri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
37 afișări

Directorul Penitenciarului Timişoara, Florin Şerpe, a declarat că noul canal TV, Canal 7 Popa Şapcă, va emite emisiuni educative şi informative dedicate deţinuţilor.

"Vor fi transmise emisiuni de educaţie, dar şi emisiuni informative în care le vor fi explicate deţinuţilor diverse noutăţi legislative sau de alt gen", a afirmat Şerpe.

La Canal 7 Popa Şapcă lucrează trei deţinuţi, care se ocupă atât de departamentul tehnic, cât şi de prezentarea emisiunilor transmise.

Moderatorul noii televiziuni este un deţinut condamnat pentru infracţiuni economice, Gheorghe Aciu, producător este Cornel Mazilu, condamnat pentru trafic de droguri, iar prezentatorul emisiunii sportive este Mihai Călin Niţă, condamnat pentru furt.

Potrivit conducerii Penitenciarului Timişoara, deţinuţii care lucrează în cadrul postului TV nu sunt remuneraţi, dar li se reduce din pedeapsă.

Emisiunile realizate de ei pot fi urmărite în toate cele 110 celule ale Penitenciarului Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici