Performanţă istorică pentru industria muzicală românească. Şerban Cazan a produs piesa „MANTRA” a celebrei artiste JENNIE

Şerban Cazan, unui dintre cei mai prolifici şi cunoscuţi producători muzicali români la nivel mondial, parte din echipa ROMDROPS, divizia internaţională a HaHaHa Production, semnează în calitate de compozitor şi producător, alături de alte nume mari ale industriei, hitul momentului, „MANTRA”, al celebrei artiste JENNIE, care a ajuns la doar 10 ore de la lansare pe locul 1 în trending pe YouTube, în peste 16 ţări, printre care SUA, Canada, Argentina, Australia sau Mexic, locul 1 în playlist-ul Spotify NEW MUSIC FRIDAY International şi în Top 3 YouTube în alte 15 ţări.

Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului Performanţă istorică pentru industria muzicală românească. Şerban Cazan a produs piesa „MANTRA” a celebrei artiste JENNIE

Piesa MANTRA, considerată deja un fenomen mondial datorită rapidităţii cu care a devenit hit internaţional în doar câteva ore, poartă şi semnătură românească prin creativitatea, talentul, implicarea şi pasiunea lui Şerban Cazan care are deja, în ultimii 3 ani de când Smiley a fondat ROMDROPS cu studiouri în SUA şi Londra, un portofoliu impresionant de succese cu sonoritate globală.

 „Piesa “Mantra” este genul de piesă pentru care orice compozitor munceşte s-o aibă la un moment dat, e o dovada foarte clară că Universul lucreză în moduri nebănuite. A fost o sesiune care a început firesc, ca mai toate, fără ca nimeni din cameră să se gândească sau să-şi planifice să scoată un HIT fenomental. Toţi ne-am lăsat conduşi de energia momentului şi vibe-ul din cameră. Aici aş vrea să le mulţumesc celor două extrem de talentate compozitoare Claudia Valentina şi Elle Campbel şi lui Russell Hunt de la Reservoir Media care este omul nostru de bază din Londra şi cel care a organizat sesiunea. Mă simt copleşit de tot ce se întâmplă şi încă de dimineaţă încerc să mă obişnuiesc cu succesul imens pe care-l are piesa şi valul de reacţii extrem de pozitive din toate colţurile lumii. Este un nivel incredibil, absolut tot ce s-a întâmplat şi după sesiunea iniţială, tot ce înseamnă post-creaţie e “triple A+ level”, aşa cum sunt şi toti oamenii implicaţi în acest proiect. Şi cam asta se întâmplă atunci când totul este aliniat – atât creaţia, cât şi momentul, inspiraţia şi mai ales calitatea şi profesionalismul oamenilor. Mulţumesc HaHaHa Production, RomDrops, Milk&Honey şi Reservoir Media – munca în echipă, răbdarea şi speranţa că într-o zi ceva mare se va întâmpla au dat roade.”, a declarat cu entuziasm românul Şerban Cazan, titrat astăzi în presa muzicală de pretutindeni.

După ce acum un an a produs piesele „Praising you” semnată de Rita Ora şi Fatboy Slim şi „Can't forget you” lansată de James Carter, Ofenback şi James Blunt şi a lucrat cu Rag'n Bone Man la noul său album, Şerban Cazan a marcat alte lansări remarcabile cu Tom Walker, Morgan, Beverly Knight şi pregăteşte noi lansări alături de Jojo, Claudia Valentina şi alţi artişti uriaşi la nivel Mondial.

La 16 ani de când s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate şi accesate „scene” de lansare, confirmare şi dezvoltare pentru artiştii, compozitorii şi producătorii muzicali din România, iar deschiderea internaţională a valorilor din muzica românească prin compania ROMDROPS a venit ca un pas dorit, muncit şi presărat cu multă inovaţie şi pasiune.

ROMDROPS este o companie de publishing şi producţie muzicală, înfiinţată în 2021, cu studiouri de muzică în Londra şi Los Angeles, menită să deschidă oportunităţi globale grandioase pentru artiştii, producătorii şi scriitorii români. HaHaHa Production, publisher de succes şi unul dintre cele mai creative şi titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câştigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înfiinţat împreună ROMDROPS, care activează pe piaţa muzicală din întreaga lume, colaborează cu TOP 40 cei mai cunoscuţi artişti ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice şi din toate ţările care contează şi care generează hituri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici