Peste 3.000 de ploieşteni vor dansa în acelaşi timp pentru a înscrie oraşul în Cartea recordurilor

Peste 3.000 de tineri din Ploieşti vor dansa sâmbătă, pe unul din bulevardele din oraş, pe acordurile piesei Meneaito, în încercarea de a înscrie municipiul în Cartea Recordurilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

Tinerii ploieşteni şi-au dat întâlnire, sâmbătă, pe Bulevardul Independenţei din oraş, unde vor dansa în acelaşi timp pe acordurile melodiei Meneaito, în încercarea de a înscrie Ploieştiul în Cartea Recordurilor, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Primăria Municipiului Ploieşti.

Acţiunea programată sâmbătă, începând cu ora 10:00, face parte dintr-un eveniment amplu, denumit "Zilele Ploieştiului", ce se va desfăşura în perioada 27 - 29 mai.

Evenimentul va începe vineri, la ora 17:00, printr-o paradă cu maşini de epocă, trăsuri şi care alegorice şi va continua în zilele de sâmbătă şi duminică cu spectacole, concerte, concursuri, demonstraţii de street dance, ateliere de teatru, muzică şi dans.

Unul dintre cei care vor susţine concerte în cadrul Zilelor Ploieştiului este ploieşteanul Valentin Dinu, care a intrat în finala concursului "Românii au talent", Dinu urmând a concerta pe aceeaşi scenă cu Ştefan Bănică Jr, şi formaţiile Proconsul şi Haiducii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici