Peste 800 de oameni s-au înscris pentru "Drumul Mingii"

Peste 800 de persoane s-au înscris până la această oră la "Drumul Mingii", o campanie organizată de producătorul de bere Timişoreana, sponsorul principal al Cupei României, care prevede parcurgerea a 2.400 de kilometri în decurs de 40 de zile între oraşele Timişoara şi Braşov.

Urmărește
12 afișări

Campania prevede ca 1.000 de oameni să parcurgă traseul de 2.400 de kilometri cu mingea la picior. "Drumul Mingii" va trece prin 35 de localităţi pe parcursul a 40 de zile, printre acestea aflându-se Timişoara (16 aprilie), Lugoj, Reşiţa, Baia de Aramă, Craiova (23 aprilie), Slatina, Piteşti (1 mai), Târgovişte, Băicoi, Buzău, Brăila, Galaţi (7 mai), Tecuci, Bacău, Piatra Neamţ (15 mai), Bistriţa (20 mai), Reghin şi Braşov (25 mai).

Vicepreşedintele de marketing al Ursus Breweries, Grant McKenzie, a declarat că cel mai norocos dintre cei 1.000 de participanţi va avea ocazia să dea lovitura de începere la finala Cupei României de la Braşov. "Anul trecut am avut o campanie extraordinară, când suporterii au putut juca împotriva legendelor, iar anul acesta vrem să depăşim acea acţiune. De la Timişoara vom parcurge 2.400 de kilometri cu ajutorul a 1.000 de oameni. Cel mai norocos va avea ocazia să dea lovitura de start la finala din 25 mai", a spus McKenzie.

La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost lansată campania au participat şi foştii jucători Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Ilie Balaci, Adrian Bumbescu, Costel Orac şi Sorin Cârţu.

Cu ocazia finalei 2011 a Cupei României, Timişoreana va scoate o serie de cinci doze speciale cu imagini ale meciurilor anilor 1980, ce îi are ca protagonişti pe sportivii care au fost prezenţi la conferinţă.

Finala Cupei României - Timişoreana se va disputa la data de 25 mai pe stadionul Tineretului din Braşov. În semifinalele competiţiei sunt calificate echipele FC Braşov, Gloria Bistriţa, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici