Peste 900 de copii sunt aşteptaţi la "Serbările Zăpezii" din staţiunea clujeană Băişoara

Peste 900 copii din mai multe judeţe ale Transilvaniei şi Moldovei vor participa, la sfârşitul săptămânii, la "Serbările Zăpezii" din staţiunea Băişoara, judeţul Cluj, unde se vor desfăşura probe sportive, dar vor avea loc şi concerte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
8 afișări

Directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, organizatorul manifestării, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că bugetul serbării va fi de peste 80.000 de lei.

"Palatul Copiilor Cluj organizează, sâmbătă şi duminică, «Serbările Zăpezii» în staţiunea Băişoara, la care sunt aşteptaţi să participe peste 900 de copii din 17 judeţe din zonele de munte din Transilvania şi Moldova. Bugetul manifestării se ridică la peste 80.000 de lei, bani asiguraţi de Ministerul Educaţiei, Consiliul Judeţean Cluj şi Consiliul Local Cluj-Napoca. Vom avea şi 17 echipaje, formate din câte patru elevi, care vor participa la probele sportive", a spus Cuibus.

Potrivit acestuia, probele sportive pe pârtie vor fi "slalom paralel", "ştafeta buclucaşă", "baschet pe schiuri", "sania buclucaşă", "trenuleţul zăpezii" sau "paintball pe schiuri".

Programul manifestărilor cuprinde şi spectacole susţinute de formaţii ale Palatului Copiilor, ansamblul folcloric "Doina", cântăreaţa de muzică populară Maria Dan Golban şi formaţia Desperado.

De asemenea, în cadrul "Serbărilor Zăpezii" vor avea loc demonstraţii ale unui pluton de vânători de munte, ale formaţiei Salvamont a CJ Cluj şi ale cercurilor de schi de la Palatul Copiilor Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici