Peste două mii de persoane au participat la un spectacol de karaoke în Piaţa Mică din Sibiu

Peste două mii de persoane au participat, luni seară, la un spectacol de karaoke în aer liber, în Piaţa Mică din Sibiu, în timpul căruia unul dintre cei care au cântat şi-a cerut prietena de soţie, în aplauzele tuturor participanţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Peste două mii de persoane au participat, luni seara, la un spectacol de karaoke în Piaţa Mică din Sibiu şi au interpretat împreună piese celebre, în mulţime fiind împărţite sute de microfoane.

După interpretarea unei melodii, un tânăr din public şi-a cerut prietena de soţie.

"Eşti tot ce am mai scump pe lume, eşti tot ce îmi doresc. Vrei să te căsătoreşti cu mine?", i-a spus tânărul Doru prietenei sale Cristina.

Răspunsul afirmativ al acesteia a stârnit ropote de aplauze în piaţă.

Doru şi Cristina sunt din Republica Moldova şi fac masteratul la Sibiu.

Petrecerea din Piaţa Mică a Sibiului a ţinut mai bine de trei ore, iar pe scenă a urcat şi cântăreaţa Anya, care este din Sibiu, şi a încins atmosfera la petrecere.

"Ideea de karaoke în aer liber este mai veche, noi doar am împrumutat-o ca să nu spun am furat-o. Sunt multe oraşe în lume în care se face aşa ceva şi noi am fost inspiraţi de ce am văzut la Londra în Trafalgar Square şi am zis să facem şi noi la Sibiu", a declarat corespondentului MEDIAFAX Silviu Scorb, organizatorul evenimentului.

Potrivit acestuia, în aprilie 2009, peste 13.500 de persoane au cântat, în cor, la Londra, melodii ale celebrei formaţii Beatles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici