Peste un milion de români au urmărit nunta regală de la Londra la Pro TV

Peste un milion de români au urmărit nunta regală de la Londra, vineri, la Pro TV, postul fiind lider de audienţă în timpul difuzării evenimentului, atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, informează un comunicat al televiziunii.

Urmărește
3 afișări

Pro TV a prezentat vineri, între orele 10.00 şi 16.00 cel mai aşteptat eveniment al anului, nunta prinţului William cu Kate Middleton, în direct de la Londra. Andreea Esca şi Cristian Leonte, gazdele ediţiei speciale a Ştirilor Pro TV, au comentat din studioul emisiunii fastuosul eveniment şi au ţinut legătura în permanenţă cu Amalia Enache, corespondentul Ştirilor Pro TV de la Londra. Ştirista Pro TV i-a introdus pe telespectatorii postului în atmosfera de mare sărbătoare şi a relatat pas cu pas etapele ceremoniei.

Aşa cum a promis încă de la plecare, Amalia Enache a încercat ca întregul eveniment să fie văzut de telespectatorii din România prin ochii ei, astfel încât să-i facă pe aceştia să se simtă ca şi când ar fi fost acolo. Amalia Enache a venit cu informaţii precise despre atmosfera evenimentului, prezentat cu toate faţetele lui, bănuite şi nebănuite.

Ediţia specială a Ştirilor ProTV a fost lider de audienţă pe tot parcursul ei atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Peste un milion de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 13.29, transmisiunea de la Londra când Pro TV a înregistrat 6,4 puncte de rating şi 29,6 procente din cota de piaţă pe întreg publicul din mediul urban.

Pe tot parcursul celor şase ore de direct, în intervalul orar 10.00 - 15.59, Pro TV a înregistrat o medie de audienţă de 3,6 rating şi 18,8 cotă de piaţă pe publicul din mediul urban, faţă de Antena 1 care a avut doar 2,7 rating şi 14,3 cotă de piaţă. Pe publicul comercial, Pro TV a înregistrat o medie de 3 puncte de rating şi 21,9 cotă de piaţă pe publicul comercial, în timp ce Antena 1 a avut 2,3 rating şi 17,2 cotă de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici