- Home
- Life-Entertaiment
- BUCUREŞTI, (03.06.2011, 14:19)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Piaţa Constituţiei din Capitală, închisă de vineri, în vederea pregătirilor pentru show-ul lui Sting
Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi închisă începând de vineri, în cadrul pregătirilor pentru concertul pe care Sting îl va susţine luni, informează organizatorii, Emagic.
Urmărește
74 afișări
Concertul de la Bucureşti este primul din 2011 pe care artistul îl susţine în cadrul turneului european "Symphonicity", aceasta fiind totodată cea de-a treia vizită a sa în România.
Întreaga scenă este adusă direct din Olanda, special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni.
O orchestră impresionantă alcătuită din 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks îl va acompania pe Sting în cadrul unei călătorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo, dar şi din perioada petrecută alături de trupa The Police, pe scenă fiindu-i alături şi Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).
În zona de backstage vor fi amenajate opt cabine, decorate simplu, dar elegant, de unde nu vor lipsi florile în ghiveci. În culise va fi pusă la dispoziţia artistului şi o bucătărie complet utilată, Sting fiind însoţit la Bucureşti de bucătarul personal.
În cadrul pregătirilor pentru concertul de luni, Piaţa Constituţiei va fi închisă începând de vineri şi până pe 7 iunie, în zonă aplicându-se şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează: între 3 şi 7 iunie, orele 07.00 - 23.00, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii. Începând cu data de 6 iunie, ora 13.00 şi până pe 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii, între Bd. "I. C. Brătianu" şi Piaţa Constituţiei.
Pe 6 iunie, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Casele de bilete vor fi deschise începând cu ora 10.00. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.
Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând să primească o brăţară specifică pentru zona în care tichetul oferă acces, respectiv prima categorie de preţ - 395 de lei, cea de-a doua categorie - 295 de lei, cea de-a treia categorie - 195 de lei şi gazon - 135 de lei. Atât biletul, cât şi brăţara trebuie păstrate pe toată durata concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona de concert. Posesorii de bilete în gazon nu vor primi brăţară decât la ieşirea din zona de concert şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de eveniment.
Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugaţi să nu deterioreze sau să-şi scoată brăţara şi să păstreze asupra lor biletul.Ca urmare a indisponibilităţii parcării din zona Pieţei Constituţiei, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeraţiilor la intrarea în zona de concert, este recomandată folosirea ambelor căi de acces, începând chiar cu ora 18.00. Celor care deţin bilete în sectoarele A, C, E, G, H (prima categorie de preţ), K, L, M, N (cea de-a doua categorie de preţ) sau S, T, U, V (a treia categorie de preţ) le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc în sectoarele B, D, F, I, J din prima categorie, O, P, Q, R din cea de-a doua categorie şi, respectiv, W, X, Y, Z le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. Naţiunile Unite.
În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locul de desfăşurare a evenimentului.
Turneul mondial "Symphonicity" este promovat la nivel internaţional de Live Nation şi produs de RZO Entertainment, în asociere cu Universal Music Management & Productions.
Având în spate o carieră strălucită, ce include numeroase albume premiate în repetate rânduri cu discul de platină, un număr impresionant de hituri, nenumărate premii şi vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Sting revine în atenţia fanilor cu cele mai cunoscute piese ale sale, reorchestrate de Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin şi Nicola Tescari. Selecţia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hituri din perioada petrecută alături de trupa The Police - "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" şi "Every Breath You Take" -, dar şi piese celebre ce definesc solida carieră solo a lui Sting - "Englishman in New York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", "Fields Of Gold" şi "Desert Rose", artistul fiind acompaniat pe scenă de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).
Prima incursiune a lui Sting în domeniul muzicii clasice a început odată cu albumul "Songs from the Labyrinth", lansat în 2006, la Deutsche Grammophon, materialul oferind o interpretare fascinantă, la lăută, a muzicii compozitorului John Dowland, din secolul al XVI-lea. După încheierea turneului ce a marcat reunirea trupei The Police, Sting s-a întors la pasiunea lui pentru combinarea genurilor muzicale, cu albumul "If On A Winter's Night...", care a debutat direct pe prima poziţie în clasamentul Billboard Classics.
Ca interpret solo şi membru al trupei The Police, Sting a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, Century Award oferit de Billboard Magazine şi titlul de Omul Anului, în 2004, din partea MusiCares, şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi Songwriters Hall of Fame.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe