Piersic Jr., Augustin Viziru, Corina Caragea şi Roxana Ionescu, în promo-ul "Dansez pentru tine"

Florin Piersic Jr. a dansat desculţ, Augustin Viziru a fost băiat de cartier, Corina Caragea, dansatoare de vals, iar Roxana Ionescu a dansat samba la filmările pentru promo-ul celui de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va debuta la Pro TV pe 15 aprilie, informează televiziunea.

Urmărește
10 afișări

Roxana Ionescu a venit parcă direct de la Carnavalul de la Rio, Corina Caragea a spus o poveste elegantă în paşi de vals, Florin Piersic Jr. a învăţat să se exprime prin dansul contemporan, iar Augustin Viziru a învăţat să joace dur într-o coregrafie de streetdance. Cea de-a doua parte a filmărilor pentru promo-ul noului sezon "Dansez pentru tine" a adus o pată de exotic, de eleganţă, de atitudine şi de spirit în Studiourile MediaPro din Buftea.

Odată cu apariţia Roxanei Ionescu, o parte din Rio de Janeiro s-a mutat în studioul de filmare. Cu o coroană din pene albastre, un sutien strălucitor cu cristale şi un costum pitoresc şi incitant, Roxana a trezit la viaţă totul în jurul ei pe ritmuri de samba. Timp de câteva ore, Roxana a trăit latino prin fiecare pas, s-a transpus într-o lume colorată şi a reprodus spiritul samba prin mişcări electrizante ce au hipnotizat întreaga echipă de filmare.

Corina Caragea a făcut cunoştinţă cu graţia valsului. Îmbrăcată cu o rochie de un roşu aprins, lungă şi extrem de amplă, Corina a spus o poveste a eleganţei în paşi de dans. Corinei i-a fost mai greu, însă, să se obişnuiască cu parul ei lung ca abanosul prins într-un coc. Deloc familiarizată cu rochia de vals, cu zecile de piruete, cu pantofii de dans sau cu coafurile specifice dansurilor standard, Corina a experimentat ce înseamnă să fii o dansatoare. Salvarea ei au fost pauzele de filmare în timpul cărora îşi putea juca propriul rol alături de echipa de filmare. Cât timp camerele de filmat erau în repaus, Corina dezbătea cu băieţii posibilitatea calificării echipei de fotbal a României şi alte ştiri din domeniul pe care îl prezintă zi de zi telespectatorilor Pro TV.

Florin Piersic Jr. a stat desculţ câteva ore bune cât a durat exerciţiul său de dans contemporan în faţa camerelor de filmat. Cu o cămaşă albă descheiată larg, cu pantaloni negri şi părul rebel, Florin Piersic Jr. şi-a jucat rolul de spirit liber în paşi de dans. Boem, visător şi expresiv, actorul a dus la bun sfârşit pasajul de dans contemporan după mai multe ore de repetiţii solicitante.

Augustin Viziru a fost băiat de cartier în filmarea pentru acest promo. Într-o coregrafie sacadată de streetdance, cu o şapcă pe cap, pantaloni cu lanţuri, bluză cu glugă şi privire de dur, Augustin a încercat să exprime spiritul rebel, fără reguli. Momentul lui a fost unul cu un grad de dificultate ridicat, pe care însă actorul a reuşit să îl ducă până la capăt. Într-unul din pasajele de execuţie, Augustin trebuia să sară într-o mână. După zeci de repetiţii epuizante, Augustin a încheiat secvenţa, dar şi-a suprasolicitat muşchii şi braţele. Finalul filmării cu el presupunea să arunce lanţul de la pantaloni înspre camerele de filmat, iar acesta a zburat prin platou de câteva zeci de ori până să fie considerată o secvenţă perfectă pentru un promo de înaltă calitate.

În urmă cu câteva zile, cântăreţele Corina Bud, Lavinia Pârva, actorul Costin Sforaru şi prezentatorul TV Gabriel Coveşeanu au filmat pentru prima parte a acestui promo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici