Piesa "Lovely Smile", de Residence Deejays & Frissco, nominalizată la Balkan Music Awards

Piesa "Lovely Smile", de Residence Deejays & Frissco, a fost nominalizată la premiile Balkan Music, ce vor fi decernate la Sofia pe 4 iunie, informează MediaPro Music.

Urmărește
10 afișări

Celelalte melodii nominalizate din partea României la categoria cel mai bun cântec din 2010 sunt: "Be Free" - Radio Killer, "I Like The Trumpet" - DJ Sava feat. Raluka, "Love In Brasil" - Andreea Bănică - şi "Sun Is Up" - Inna.

Fanii îşi pot vota preferaţii pe site-ul competiţiei dedicate muzicienilor din ţările balcanice www.balkanmusicawards.com.

"Suntem foarte fericiţi că am fost nominalizaţi la Balkan Music Awards în aceeaşi categorie cu artişti pe care îi respectăm foarte mult. Dacă vom ajunge la Sofia pe 4 iunie stă doar în puterea publicului, iar publicul ne-a susţinut încă de la debut, motiv pentru care îi mulţumim", a declarat Frissco.

"Lovely Smile" a fost difuzată 36 de săptămâni în heavy rotation în majoritatea ţărilor din Peninsula Balcanică iar în Nielsen România s-a menţinut timp de 38 de săptămâni. În prezent, Residence Deejays & Frissco promovează un nou single şi videoclip - "Echo".

Competiţia Balkan Music Awards a fost iniţiată anul trecut la Sofia. Toate ţările din zona balcanică au participat încă de la prima ediţie, care s-a concretizat într-un spectacol live în aer liber la care au asistat 30.000 de persoane. Printre câştigătorii de anul trecut s-a numărat Akcent, la categoria cel mai bun duet/cea mai bună trupă din Balcani din 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici