Plan B va concerta la Summer Well Festival, pe 13 august

Rapperul britanic Plan B va concerta, în premieră în România, pe 13 august, la Summer Well Festival, eveniment desfăşurat în aer liber pe Domeniul Ştirbey de la Buftea, informează organizatorii.

Urmărește
5 afișări

Plan B a lansat şase single-uri de top de pe un singur album - "The Defamation of Strickland Banks". Apoi, a câştigat unele dintre cele mai râvnite premii din industria muzicală britanică în 2011: Best British Male Solo Artist - la Brit Awards, Songwriter of the Year, Best Album şi Most Performed Work - la Ivor Novello Awards. Printre hiturile sale se numără "She Said", "Prayin'" şi "The Recluse".

Benjamin Paul Ballance-Drew, în vârstă de 27 de ani, cunoscut drept Plan B sau Ben Drew, este muzician, dar şi actor şi regizor de film. Plan B a debutat ca artist hip-hop, lansându-şi, în 2006, albumul de debut "Who Needs Actions When You Got Words". Cel de-al doilea album de studio al său - "The Defamation of Strickland Banks" (2010) - a fost un material soul care a intrat direct pe locul I în UK Album Chart.

Plan B va cânta la Summer Well pe 13 august, alături de Noisettes, Chew Lips, Graffiti6 şi Mystery Jets.

În cele două zile de festival, 13 şi 14 august, pe scena principală vor urca 10 formaţii, au anunţat organizatorii.

Summer Well este organizat de Livada şi se va desfăşura pe Domeniul Ştirbey de la Buftea, la 15 kilometri de Bucureşti. Domeniul este un parc de peste 25 de hectare, amenajat timp de două secole de familiile care l-au construit şi locuit - Ştirbei şi Bibescu - şi modernizat şi dotat în ultimii ani de noul său proprietar.

Pe toată durata festivalului, linii de transport în comun vor fi disponibile între Bucureşti şi Domeniul Stirbey şi retur. Detalii vor fi oferite ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici