Ploieşti:Peste cinci mii de tineri au dansat Meneaito, în speranţa înscrierii în Cartea Recordurilor

Peste cinci mii de tineri au dansat, sâmbătă dimineaţă, pe acordurile melodiei Meneaito, acţiunea, desfăşurată pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Ploieşti, având ca scop înscrierea oraşului în Cartea Recordurilor, printre dansatori aflându-se şi primarul municipiului, Andrei Volosevici.

Urmărește
8 afișări

Peste cinci mii de tineri şi-au dat întâlnire, sâmbătă dimineaţă, pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti, unde au dansat în acelaşi timp pe acordurile melodiei Meneaito, în încercarea de a înscrie Ploieştiul în Cartea Recordurilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iniţial, reprezentanţii Primăriei Ploieşti, organizatorul acestei acţiuni, anunţaseră că la dans vor participa trei mii de persoane, însă numărul acestora este aproape dublu.

Toţi tinerii care au dansat au purtat tricouri albe, inscripţionate "Zilele Ploieştiului", întrucât acţiunea face parte dintr-un eveniment amplu, dedicat zilelor oraşului, eveniment ce se desfăşoară în acest week-end.

În prima linie a dansatorilor s-a aflat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Conform organizatorilor, reprezentanţii Cărţii Recordurilor au acceptat ca probe în vederea eventualei omologări a recordului filmări din avion, astfel că Bulevardul Independenţei a fost survolat de avioane pe timpul dansului.

Dansul a început după ora 11.00 şi a durat aproximativ 15 minute, în condiţiile în care pentru omologare ete nevoie ca participanţii să danseze cel puţin cinci minute, au afirmat reprezentanţi ai organizatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici