Polonezii cred că moaştele fostului Suveran Pontif îl vor ajuta pe Kubica

Aproximativ 47 la sută dintre polonezi sunt încrezători că relicvele Papei Ioan Paul al II-lea, care i-au fost oferite recent pilotului de Formula 1 Robert Kubica (Lotus Renault), rănit grav în timpul unui raliu, îl vor ajuta pe acesta să se vindece, informează AFP.

Urmărește
4 afișări

La câteva zile după accidentul suferit în Italia, pe 6 februarie, pilotul polonez Robert Kubica a primit o raclă în care se afla o picătură din sângele fostului Suveran Pontif şi o bucată de ţesătură dintr-un veşmânt ce i-a aparţinut Papei Ioan Paul al II-lea.

Potrivit unui sondaj dat publicităţii marţi, 34 la sută dintre polonezi au îndoieli cu privire la efectul benefic al relicvelor asupra stării de sănătate a pilotului echipei Lotus Renault, iar 19 la sută dintre intervievaţi nu au avut nicio opinie.

Sondajul a fost efectuat de un institut de specialitate, în perioada 3-6 martie, pe un eşantion de 1.000 de persoane de peste 15 ani.

Pilotul Robert Kubica a suferit patru intervenţii chirurgicale, după accidentul produs la un raliu în Italia, la 5 februarie, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici