Posesorii de carduri care fac tranzacţii la bancomatele şi POS-urile BCR pot descărca gratis muzică

Posesorii de carduri bancare care efectuează tranzacţii la bancomatele şi POS-urile BCR pot descărca de pe site-ul băncii gratuit o melodie utilizând codurile unice de pe chitanţa primită.

Urmărește
5 afișări

De parteneriatul semnat între BCR și Universal Music România pot beneficia, în perioada 1 februarie - 31 mai, posesorii de carduri emise de orice bancă din România sau din străinătate.

"Am pornit de la o premisă foarte simplă: toată lumea ascultă muzică. Gradul de utilizare a cardurilor bancare este în continuare scăzut în România, iar în această campanie îmbinăm utilul cu plăcutul: educăm clienţii să utilizeze cardurile şi îi răsplătim cu muzică bună. Este prima campanie care recompensează toţi utilizatorii de carduri, indiferent de banca emitentă, pentru orice fel de tranzacţie efectuată la bancomatul sau POS-ul BCR", a spus Igor Zganjer, director carduri în cadrul BCR.

Astfel, în baza chitanţei tranzacţiei persoana intră şi se înregistrează pe bcr.getmusic.ro şi descarcă în mod gratuit o melodie utilizând codurile unice de pe chitanţa tranzacţiei.

Tranzacţiile la ATM care se califică în campanie sunt următoarele: retragere numerar, plată facturi, reîncărcare cartele Orange / Vodafone /Cosmote (Top Up), reîncărcare aplicaţie transport RATB pentru Bucureşti.

Tranzacţiile la POS care se califică în campanie sunt tranzacţiile efectuate la cumpărături de minim 10 RON, la orice POS BCR.

Melodiile se regăsesc disponibile pentru descărcare în format mp3, iar descărcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descărcarea melodiei aferente unei tranzacţii POS/ATM BCR se poate efectua în termen de 10 zile calendaristice de la data tranzacţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici