Poveşti de dragoste din spatele gratiilor, luni, în prima ediţie "Crime Time"

Prima ediţie a emisiunii "Crime Time", difuzată luni pe Pro Cinema, prezintă două poveşti tulburătoare de dragoste din spatele gratiilor, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
10 afișări

Sunt locuri în lume în care nimeni nu sărbătoreşte Valentine's Day şi unul din acestea este penitenciarul de maximă securitate din Craiova. Acesta este locul în care Elena Lasconi îi va conduce pe telespectatorii Pro Cinema, în prima ediţie a emisiunii "Crime Time", difuzată luni, după "Filmul de 10". Tot acesta este locul în care Elena Lasconi, prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii "Crime Time", va încerca să găsească răspunsul la întrebarea: "Există dragoste în spatele gratiilor?".

În prima ediţie a emisiunii, telespectatorii Pro Cinema vor fi martorii a două poveşti tulburătoare de dragoste. Doi tineri, care împreună au ispăşit 16 ani de închisoare, au continuat să se iubească chiar şi în spatele gratiilor, acolo unde au ajuns pentru o greşeală pe care au comis-o împreună şi care i-a costat liberatea. Ce înseamnă pentru aceşti tineri Ziua Îndrăgostiţilor şi cum poate fi aceasta celebrată în spaţiul unui penitenciar de maximă securitate, telespectatorii Pro Cinema pot afla în prima ediţie a emisiunii "Crime Time".

Tot în ediţia de luni, telespectatorii vor fi martorii unei confesiuni despre ce înseamnă viaţa la douăzeci de ani între zidurile unei închisori şi cum se poate se poate transforma caracterul unui om în acest spaţiu.

Protagoniştii celei de-a doua poveşti de dragoste sunt două persoane care au ajuns în penitenciarul de maximă securitate de la Craiova pentru a a-şi ispăşi pedepsele. Acolo s-au cunoscut, s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit. Un mariaj cu totul atipic, deoarece în lumea din spatele gratiilor nimic nu seamănă cu ceea ce se întâmplă dincolo de ele. Cei doi au voie să se vadă două ore odată la trei luni, iar interviul acordat Elenei Lasconi a fost un prilej de bucurie pentru ei, deoarece au putut să se vadă câteva minute în plus.

Psihiatrul Florin Tudose va fi invitatul Elenei Lasconi în prima ediţie a emisiunii "Crime Time".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici