"Prigoană" şi "Bahmuţeanu" se întrec în talent, duminică, în emisiunea "Land of Jokes"

Silviu Prigoană (Cristian Gretcu) şi Adriana Bahmuţeanu (Simona Stoicescu) vor concura în emisiunea "Land of Jokes", ce va fi difuzată, duminică, de la ora 20.45, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Urmărește
7 afișări

Dacă în viaţa reală formează un cuplu, la emisiunea "Land of Jokes" de la Pro TV, "Prigoană" şi "Bahmuţeanu" vor deveni concurenţi pe scena pe care politicienii îşi etalează talentele mai mult sau mai puţin ştiute.

Astfel, duminică, la Pro TV, Prigoană (Cristian Gretcu) şi Adriana Bahmuţeanu (Simona Stoicescu) se întrec în faţa juriului pentru a demonstra cine deţine cea mai mare doză de talent.

Totodată, ştirile "Land of Jokes" îl aduc în studio pe Said Marafet (Silviu Petcu), dar şi pe specialiştii Bebe Minciunicopschi (Cătălin Mireuţă) şi nevasta lui (Paula Chirilă), iar în Bâlciul Deşteptăciunilor se înfiinţează primul spital umano-veterinar din lume, sub atenta observaţie a doi specialişti (Cosmin Seleşi şi Silviu Petcu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici