Prima fotografie oficială după nunta controversată a Prinţesei Martha Louise cu şamanul Durek Verrett

Familia Regală a Norvegiei a publicat o fotografie oficială de grup după nunta Prinţesei Martha Louise cu şamanul american Durek Verrett, eveniment care a avut loc sâmbătă în pitorescul Geiranger Fjord.

Urmărește
5912 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie oficială după nunta controversată a Prinţesei Martha Louise cu şamanul Durek Verrett

Mirele şi mireasa Durek Verrett au radiat, înconjuraţi de 38 dintre cei mai apropiaţi prieteni şi membri ai familiei lor, care s-au adunat pentru a sărbători în pitorescul Geiranger Fjord, inclus în lista UNESCO.

Cele şapte domnişoare de onoare, care au purtat rochii roz deschis şi buchete asortate, stau în partea mirelui în imagine, iar trei fete cu flori au stat ghemuite pe urma miresei în rochii albe din dantelă.

Regele Harald, a cărui sănătate a fost fragilă în ultimii ani, şi regina Sonja au fost de partea fiicei lor, la fel ca şi cavalerii de onoare, anunţă Sky News.

Imaginea, împărtăşită pe site-ul Casei Regale a Norvegiei, este însoţită de mesajul: „Felicitări! Prinţesa Martha Louise şi domnul Durek Verrett s-au căsătorit în Geiranger astăzi, 31. August 2024.”

Prinţesa, în vârstă de 52 de ani, l-a cunoscut pe Verrett, în vârstă de 49 de ani, în 2019, după ce au fost prezentaţi de un prieten comun, anunţându-şi logodna trei ani mai târziu.

Oaspeţii la nuntă au declarat că artişti norvegieni şi americani au cântat la eveniment, împreună cu un cor gospel şi un cântăreţ care reprezintă poporul indigen Sami din Norvegia.

Cuplul a vândut drepturile de fotografiere a nunţii revistei britanice „Hello!” şi drepturile de film către „Netflix”.

Aceasta este a doua căsătorie a prinţesei. Ea s-a căsătorit cu scriitorul şi artistul Ari Behn în 2002. Cuplul a avut trei fiice: Maud Angelica, 21 de ani, Leah Isadora, 19 ani, şi Emma Tallulah, 15 ani. Au divorţat în 2017. Ari Behn s-a sinucis în ziua de Crăciun 2019, după ani de probleme de sănătate mintală şi alcoolism.

Prinţesa şi-a pierdut titlul de „Alteţă Regală” în 2002, din cauza îngrijorărilor publice cu privire la faptul că se folosea de rolul său constituţional pentru a o ajuta să îşi înceapă propria afacere. Ea s-a retras complet din funcţiile regale în 2022, dar i s-a permis să îşi păstreze titlul de prinţesă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici