Primăria Arad va cheltui 40.000 de lei pentru două acţiuni de 1 Mai

Primăria Arad va cheltui 40.000 de lei pentru organizarea a două acţiuni de 1 Mai, adică a unui festival de muzică folk, care va marca deschiderea sezonului la Ştrandul Neptun, şi a unui concurs de ciclism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
1 afișare

De 1 Mai, deschiderea oficială a sezonului estival la Ştrandul Neptun va fi marcată de organizarea Festivalului de Muzică Folk, la care intrarea publicului va fi gratuită.

Festivalul va avea loc duminică, la ora 17.00, iar printre cei care vor urca pe scenă se numără Nicu Alifantis, Ilie Stepan, Angela şi Liliana Darocz, Cristian Bordaş, Maris, Daniel Julean şi Nelu Pitic, Horia Crişovan, Raul Cârstea, Constantin Neculae şi Marius Baţu.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Arad, tot de 1 Mai va fi organizată şi Cupa Aradului la Ciclism.

Competiţia se va desfăşura în cursul dimineţii de duminică, pe un traseu prin centrul oraşului, iar câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi care va avea loc în cursul serii, la Ştrandul Neptun.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici, a precizat că organizarea celor două acţiuni dedicate zilei de 1 Mai va costa 40.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici