Principesa Margareta, invitată, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Telespectatorii Pro TV au onoarea să treacă pragul Palatului Elisabeta şi să "guste", în cadrul emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", câteva dintre preparatele propuse de Principesa Margareta a României, sâmbătă, informează televiziunea.

Urmărește
5 afișări

Cei care cred că într-o familie regală "sofisticat" este cuvântul care caracterizează meniul au ocazia să se convingă că reţetele simple şi ingredientele de cea mai bună calitate constituie, de fapt, regulile de la care principesa nu se abate niciodată, atât în ceea ce priveşte mesele de zi cu zi, cât şi dineurile oficiale.

Doamnele care nu s-au decis încă ce meniu să le servească de Paşti celor dragi se pot inspira din colecţia de reţete ale Principesei Margareta. Unele meniuri adunate în cartea sa de bucate au valoare sentimentală, datând din vremea copilăriei, iar altele sunt primite de la membrii altor case regale, precum Principele Charles, Regina Sofia a Spaniei sau regele Simeon al II-lea al Bulgariei.

Telespectatorii Pro TV vor afla cum este să treci pragul unei reşedinţe regale şi să fii oaspetele unei principese, sâmbătă, de la 10.00, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici