Principesa Margareta şi Principele Radu, gazdele Prinţului Charles la Palatul Elisabeta

Principesa Margareta şi Principele Radu au fost, vineri, gazdele Principelui de Wales, la finalul întâlnirii aceştia plantând împreună un copac în "Memorialul" din Grădina palatului Elisabeta.

Urmărește
2 afișări

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au fost, vineri, gazdele Principelui de Wales, moştenitorul Coroanei Britanice, informează Casa Regală într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate aceştia s-au întâlnit la Palatul Elisabeta, vizita având un caracter privat. La încheierea întâlnirii, Alteţele Lor Regale au plantat împreună un copac în "Memorialul" din Grădina Palatului Elisabeta.

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în România.

El a fost primit, vineri dimineaţă, de premierul Emil Boc şi de preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici