Principesa Margareta vorbeşte despre arta culinară, la lansarea site-ului lumearetetelor.ro

Principesa Margareta a acceptat să le ofere celor pasionaţi de gătit o incursiune fascinantă în secretele bucătăriei regale într-un amplu interviu acordat site-ului www.lumearetetelor.ro cu ocazia lansării paginii web, informează un comunicat.

Urmărește
12 afișări

Principesa Margareta, autoare a deja faimoasei "Cărţi regale de bucate", dezvăluie pe lumearetetelor.ro cum se prepară desertul preferat al tatălui său, Regele Mihai, şi care va fi meniul de Paşti la Săvârşin.

"Este plăcut să găteşti pentru cei dragi şi mai ales să pregăteşti surprize culinare", a declarat principesa Margareta pentru lumearetetelor.ro.

"Am început să gătesc destul de devreme, în jurul vârstei de 19 ani, când eram studentă la Universitatea de Edinburgh. Primele reuşite culinare de care îmi aduc aminte sunt salatele. Înainte de a merge la universitate, pregăteam salate la Versoix, pentru întreagă familie, şi eram pricepută. În studenţie am învăţat să gătesc şi alte feluri. Am descoperit în gătit un mod de relaxare. În weekend, principele şi cu mine gătim paste şi ne amuzăm experimentând şi inventând reţete", a mai spus ea.

Site-ul www.lumearetetelor.ro, brand lansat de Reader's Digest, editură internaţională cu o puternică tradiţie în cărţile de bucate, propune o nouă abordare a artei culinare pe internet. Sub deviza "Mâncăm. Iubim. Gătim", site-ul se adresează tuturor celor care iubesc să gătească şi gătesc din iubire. lumearetetelor.ro reprezintă o sursă de inspiraţie pentru cei care consideră o masă bună drept un prilej de a se bucura că sunt alături de familie sau prieteni şi o oportunitate de a petrece împreună momente unice. Aceştia pot de acum să între în comunitatea celor pasionaţi de gătit şi să încarce pe site reţete delicioase şi sfaturi practice.

În plus, pe lumearetetelor.ro se găsesc reţete savuroase din toată lumea - cu un util calculator de porţii - , diete şi trucuri pentru slăbit, un ghid al începătorului în ale bucătăriei, reţete recomandate pentru cel mai des întâlnite probleme de sănătate şi un nutriţionist dispus să le răspundă oricând la întrebări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici