Producţia "Bridget Jones 3" a primit undă verde la Hollywood

Partea a treia a seriei de succes "Jurnalul lui Bridget Jones" este în pregătire la Hollywood, Renee Zellweger acceptând să se întoarcă în distribuţie după ce i s-a spus că nu mai este nevoie să se îngraşe, aşa cum s-a întâmplat cu peliculele precedente, informează contactmusic.com.

Urmărește
48 afișări

Actriţa americană Renee Zellweger urmează să interpreteze din nou rolul editorialistei devenite jurnalist de televiziune - iubitoare de vinuri - Bridget Jones, în cea de-a treia parte a acestei francize de succes. Despre această peliculă se vorbeşte de mult timp, însă abia recent Zellweger a acceptat să revină, după ce i s-a spus că nu mai trebuie să se îngraşe.

Totodată, Colin Firth şi Hugh Grant - care îi interpretează pe actualul şi fostul iubit al lui Bridget Jones, Mark Darcy, respectiv Daniel Cleaver - vor reveni în distribuţie, iar scenariştii pregătesc o mare întorsătură de situaţie.

Romanele scriitoarei britanice Helen Fielding - "Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jones's Diary" şi "Bridget Jones: La limita raţiunii/ Bridget Jones: The Edge of Reason" - au stat la baza primelor două filme din această franciză.

Scenariul celui de-al treilea film urmează să fie inspirat dintr-o serie de articole pe care autoarea britanică le-a scris pentru ziarul The Independent în 2005, în care eroina Bridget Jones, ajunsă la vârsta de 40 de ani, rămâne însărcinată, dar nu ştie dacă tatăl este Mark sau Daniel.

Filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", în care Renee Zellweger a jucat alături de Hugh Grant şi Colin Firth, a avut încasări de aproape 282 de milioane de dolari pe plan mondial, după lansarea lui pe marile ecrane, în 2001. Continuarea din 2004 a acestui film, intitulată "Bridget Jones: La limita raţiunii", în care Zellweger a colaborat din nou cu Grant şi Firth, a obţinut încasări de 262 de milioane de dolari pe plan mondial, potrivit Box Office Mojo.

Actriţa Renee Zellweger, în vârstă de 40 de ani, este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003). De asemenea, actriţa a mai primit două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Chicago" şi "Sora Betty".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici