Radu Vâlcan - păcălit de Adela Popescu, Augustin Viziru, Cabral şi echipa www.acasatv.ro

Radu Vâlcan, protagonistul telenovelei "Iubire şi onoare", a căzut victimă unei farse puse la cale de iubita lui, Adela Popescu, în complicitate cu Augustin Viziru şi Cabral, farsa putând fi urmărită pe 1 aprilie, pe www.acasatv.ro şi la emisiunea "Poveştiri adevărate", de la postul Acasă.

Urmărește
49 afișări

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cu ocazia Zilei Păcălelilor, ajutată de echipa site-ului www.acasatv.ro, Adela Popescu a pus la cale, pas cu pas, toată aventura în care a fost prins Radu Vâlcan, ferm convins că ia parte la o acţiune ecologică de amploare: strângerea gunoaielor din pădurea Băneasa. După ce a strâns gunoaie timp de două ore, Radu Vâlcan a început să aştepte maşina care trebuia să ridice sacii. Şi a tot aşteptat, din ce în ce mai enervat, timp de alte două ore.

"Au fost câteva momente când l-am văzut pe Augustin foarte nervos şi totul era foarte veridic, el venise special pentru asta de la repetiţii de la «Dansez pentru tine», Cabral îmi spunea la telefon că este în pădure la Snagov şi adună gunoaie. Pe mine m-a enervat foarte tare faptul că nu ştiam concret ce se întâmplă. Am dat o grămadă de telefoane Adelei, organizatorilor, şoferului, mai avem un pic şi-l sunăm şi pe Augustin care era lângă mine", spune Radu Vâlcan.

Complice la farsă, interpretul lui Aziz din telenovela "Iubire şi onoare", Augustin Viziru şi-a jucat perfect rolul şi a reuşit să-l enerveze pe Radu. Actorul spune că s-a amuzat foarte tare şi a repetat chiar şi câţiva paşi de tango în pădure. "O să vedeţi imagini inedite, cu Radu în mijlocul pădurii predând lecţii de dans. El îmi este un prieten foarte bun şi când Adela mi-a propus să-i facem o farsă am zis da imediat. A! Şi am avut o mare problemă, pădurea era prea curată", spune amuzat complicele Augustin Viziru, participant în noul sezon al concursului "Dansez pentru tine" care începe pe 15 aprilie, de la ora 20.30, la Pro TV.

Imagini în premieră de la farsa făcută lui Radu Vâlcan vor putea fi văzute, vineri, pe site-ul www.acasatv.ro, şi la "Povestiri adevărate", de la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici