Radu Vâlcan şi-a sărbătorit aniversarea cu prăjituri preparate de bunica lui

Radu Vâlcan, protagonistul telenovelei "Iubire şi onoare", ce se difuzează de luni până joi, de la 20.30, pe postul Acasă, şi-a sărbătorit ziua de naştere pe platourile de filmare din Buftea, alături de colegii din echipă, cărora le-a făcut cinste cu prăjituri preparate de bunica lui.

Urmărește
8 afișări

Radu Vâlcan împlineşte, marţi, 34 de ani. Chiar dacă îşi petrece ziua de naştere pe platourile de filmare, Radu Vâlcan spune că se simte împlinit şi fericit pentru că face ceea ce îi place.

"Îmi sărbătoresc ziua la filmare, le-am adus colegilor prăjituri foarte bune preparate de bunica mea special pentru această ocazie. Azi termin foarte târziu, la 10 seara. Indiferent dacă secvenţele sunt mai grele sau mai uşoare, tot trebuie să te concentrezi, iar la finalul zilei nu ai cum să nu fii obosit. Cu toate acestea, mă simt mai fericit şi mai împlinit decât anul trecut", mărturiseşte Radu Vâlcan.

Prima secvenţă pe care a filmat-o a fost alături de iubita lui, Adela Popescu, apoi Radu a trebuit să facă faţă unei confruntări pe care personajul său Amir a avut-o cu Şarpe.

După un an de succes, plin de schimbări pozitive pe plan profesional şi sentimental, telespectatorii îl pot urmări pe Radu Vâlcan în rolul şeicului Amir din telenovela "Iubire şi onoare", ce se difuzează de luni până joi, de la 20.30, pe postul Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici