Raluca Arvat a cucerit pârtiile din Austria alături de 40 de prieteni

Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport, şi-a petrecut o săptămâna la schi, într-o staţiune din Austria alături de 40 de prieteni din România, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
13 afișări

Raluca şi gaşca ei numeroasă de prieteni au cucerit pârtiile din Kreischberg, din Styria, şi au ocupat aproape o pensiune întreagă unde au dus distracţia românească la culmi austriece.

"Vacanţa la schi din Austria a fost una de vis. Am fost pe aceleaşi părţii ca şi anul trecut, la Kreischberg, situat la 100 şi ceva de kilometri de Graz. Oamenii locului spun că pârtiile sunt situate în Valea Soarelui, pentru că soarele străluceşte cât e ziua de lungă pe pârtiile de acolo", povesteşte vedetă Pro TV, care a simţit că parcă s-a întâlnit cu Moş Crăciun în vacanţa din Austria.

"Zăpada era perfectă în fiecare zi, chiar dacă nu ningea peste noapte. Parcă venea Moş Crăciun în fiecare zi cu sacul plin cu zăpada pufoasă. Cât era ziulica de lungă stăteam pe partie şi făceam kilometri pe schiuri. Am adunat probabil 200 în total în 6 zile", mărturiseşte mândră Raluca.

Pentru că unul dintre mulţii ei prieteni era "un artist al schiului", Raluca a profitat că-l avea aproape şi a luat câteva lecţii de perfecţionare a stilului. Şi de parcă nu avea suficienţi oameni dragi alături, Raluca s-a bucurat şi de mai vechile ei cunoştinţe de pe pârtie, Fred şi Barney, mascotele de lemn ale staţiunii care făceau deliciul turiştilor, dar mai ales al copiilor.

Pasionată de sportul alb şi fascinată de frumuseţea muntelui, Raluca a savurat fiecare secundă din vacanţa în Austria. "Peisajul pe care-l admiram din vârful muntelui era unul care-ţi tăia respiraţia", spune prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport care are de gând să profite din plin de ce a mai rămas din această iarnă şi să viziteze şi staţiunile din România, dar şi mult lăudatul Bansko din Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici