Raluca Turcan vorbeşte despre iubire şi politică, duminică, în emisiunea "Doamne de poveste"

Raluca Turcan va vorbi despre relaţia de iubire pe care o are cu soţul ei, Valeriu, despre fiul lor, Eric, dar şi despre lupta cu misoginismul colegilor din politică, duminică, în emisiunea "Doamne de poveste", difuzată pe postul Acasă, de la ora 17.30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări

Potrivit comunicatului postului Acasă, Raluca Turcan se luptă zi de zi cu bărbaţii în ringul politicii româneşti, dar seară, când ajunge acasă, ştie că o aşteaptă cei doi bărbaţi minunaţi din viaţa ei: un copil deosebit, Eric Octavian, şi un soţ care o adoră, Valeriu.

Raluca Turcan a excelat în politică, un domeniu care, la prima vedere, pare potrivnic femeilor, şi a reuşit să treacă de jignirile colegilor şi de momentele dificile din cariera ei. În premieră la "Doamne de poveste", Raluca Turcan se destăinuie şi spune cât de greu i-a fost, uneori, să se lupte cu misoginismul colegilor ei.

"Femeia este pusă undeva, departe de multe ori de decizia politică. Am întâmpinat această problemă zi de zi, dar ajungi să minimalizezi acest lucru şi să consideri că e un lucru normal. Pur şi simplu trebuie să lupţi ca oamenii din politică să te considere egalul lor", a declarat, pentru emisiunea "Doamne de poveste", deputatul Raluca Turcan.

Portretul femeii din politică este completat de cel al mamei devotate şi de cel al soţiei iubitoare. "Mi-am cunoscut soţul, pe Valeriu, în politică, eram amândoi consultanţi. Ironia sorţii este că mi-a fost prezentat chiar de Călin Popescu Tăriceanu, eu constituiam echipa de campanie prezidenţială din 2000. M-am îndrăgostit orbeşte şi am ajuns la concluzia că sunt adevărate unele zicale româneşti care spun că iubirea te loveşte în moalele capului şi că nu mai vezi nimic în jur. M-am îndrăgostit în campania electorală, am născut în campania electorală. Eric, fiul nostru, s-a născut o dată cu primele alegeri ale Parlamentului European", îşi aminteşte Raluca Turcan.

"A fost dragoste la prima vedere, mi-a spus «te iubesc» şi că vrea să fiu mama copiilor lui, aşa, neaşteptat de repede pentru mine, şi e foarte frumos. Dacă toată lumea ar avea parte de căsătorie din dragoste, cred că lumea ar fi mai bună", a mărturisit Raluca Turcan.

În plus, duminică, de la 17.30, la emisiunea "Doamne de poveste", telespectatorii vor putea vedea şi mărturisiri inedite legate de finalul neşteptat al unei mari iubiri, cea dintre poetul Mihai Eminescu şi Veronica Micle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici