Ramona Bădescu, pictorial sexy în revista Ce se întâmplă, doctore?

Ramona Bădescu apare într-un pictorial sexy în noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore?, vedeta mărturisind în materialul care însoţeşte pictorialul că la 20 de ani se considera grasă şi urâtă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
29 afișări

În noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore?, Ramona Bădescu apare într-un pictorial sexy şi incitant, în care se dezvăluie în toată splendoarea. La 42 de ani, vedeta este frumoasă, suplă, fină, discretă şi sigură pe forţele proprii.

În materialul ce însoţeşte pictorialul, Ramona Bădescu vorbeşte despre cum reuşeşte să-şi menţină frumuseţea şi supleţea la cote maxime, despre cum îi ajută pe românii care trăiesc în Italia şi despre cum arată garderoba unei celebrităţi din ţara modei.

Întrebată despre cum se menţine în formă, Ramona povesteşte în Ce se întâmplă, doctore? că la 20 de ani situaţia era alta: " La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, faceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani".

În acelaşi interviu, Ramona spune că se pregăteşte să participe la Festivalul Sanremo de anul viitor, mărturisind că melodia pe care vrea să o prezinte în competiţie a visat-o în urmă cu trei ani.

Rugată să recomande câteva locuri dragi din Roma, Ramona mărturiseşte în finalul interviului din Ce se întâmplă, doctore? că ei îi plac Trastevere, Via Veneto, iar pe Via Vitorio Emanuele se duce la o cârciumă foarte drăguţă cu mâncare foarte gustoasă: Da Luigi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici