Raul Rusescu se căsătoreşte religios la Râmnicu Vâlcea

Fotbalistul Raul Rusescu se va căsători religios, sâmbătă, la Biserica "Toţi Sfinţii" din Râmnicu Vâlcea, cu Roxana, tânără cu care are o relaţie de mai bine de cinci ani, transmite corespndentul MEDIAFAX.

Urmărește
12 afișări

Petrecerea de nuntă va avea loc, sâmbătă seară, la Grand Hotel Sofianu din Râmnic, printre invitaţi numărându-se foştii săi colegi de la Unirea Urziceni şi viitorii coechipieri de la Steaua Bucureşti. La eveniment şi-a anunţat prezenţa şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Naşii lui Raul şi Roxanei sunt fostul fotbalist al Craiovei şi Rapidului, Cristi Bora, primul tehnician al lui Rusescu, şi Victorina Bora, fostă handbalistă la Oltchim, actualmente antrenor principal la SCM Craiova.

Raul Rusescu va evolua din vară la câştigătoarea Cupei României, Steaua Bucureşti, pentru trasferul său de la Unirea Urziceni insistând managerul Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici