Războiul dintre soţii Columbeanu, dezbătut luni, la emisiunea "Crime Time" de la Pro Cinema

Războiul soţilor Columbeanu pentru custodia Irinei - fiica lor în vârsta de patru ani -, care a scos la iveală aspecte tulburătoare, va fi discutat la emisiunea "Crime Time", difuzată luni, de postul Pro Cinema, de la ora 14.00, informează un comunicat.

Urmărește
3 afișări

Înregistrările postate pe internet de Irinel Columbeanu şi declaraţiile sale publice făcute la sfârşitul săptămânii trecute dezvăluie aspecte nevralgice ale relaţiei dintre cei doi, dar şi a celei pe care o aveau cu micuţa Irina.

Milionarul îşi acuza fosta parteneră de viaţă de "instabilitate psihică" şi comportament violent faţă de Irina şi cere decăderea acesteia din drepturile părinteşti, în timp ce Monica a negat toate aceste acuzaţii.

În ediţia de luni a emisiunii "Crime Time", difuzată de Pro Cinema în direct, de la ora 14.00, şi care va putea fi urmărită şi în reluare, după "Filmul de 10", Elena Lasconi şi invitatele ei, profesor universitar doctor în psihologie Ruxandra Răscanu şi avocatul Mihaela Rotaru, vor lua în discuţie cazul soţilor Columbeanu şi implicaţiile sale.

Doctorul în psihologie Ruxandra Răscanu va răspunde întrebărilor Elenei Lasconi legate de urmările pe care le are abuzul fizic asupra evoluţiei psihologice a unui copil. Detalii despre modul în care neglijenţa şi violenţa fizică pot influenţa negativ dezvoltarea firească a unui minor vor fi oferite telespectatorilor Pro Cinema de specialistul în psihologie.

Războiul dintre soţii Columbeanu, urmărit cu atenţie de mass-media şi public, a ajuns într-o fază acută, după ce Irinel Columbeanu a acuzat-o public pe fostă sa parteneră că tratează copilul "că pe o carte de credit", iar micuţă Irina i-a cerut tatălui "să îi cumpere o altă mamă", pentru că nu o mai vrea pe Monica din cauza violenţei sale, după cum se susţine în înregistrările postate pe internet chiar de omul de afaceri.

Deşi, printr-un comunicat, Monica îşi arată indignarea în legătură cu felul în care a ales soţul ei să lupte, justiţia a înclinat balanţa şi de această dată în favoarea lui Irinel Columbeanu şi a respins noua cerere de încredinţare a Irinei formulată de Monica.

Câte şanse ar putea avea pe viitor Monica în războiul pe care îl poartă în justiţie cu Irinel Columbeanu, ce ar putea influenţa hotărârea magistraţilor astfel încât micuţa Irina să fie încredinţată mamei sale şi cum funcţionează mecanismele justiţiei în astfel de cazuri - toate acestea sunt întrebări la care va răspunde avocatul Mihaela Rotaru în ediţia de luni a emisiunii "Crime Time".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici