Regele Mihai şi Principesa Margareta reprezintă Familia Regală a României la nunta Prinţului William

Regele Mihai, Principesa Margareta şi Principele Radu vor face o vizită de patru zile în Marea Britanie, în perioada 27 - 30 aprilie, ocazie cu care Regele şi Principesa vor reprezenta Familia Regală a României la ceremoniile prilejuite de căsătoria Prinţului William cu Kate Middleton.

Urmărește
13 afișări

Potrivit unui comunicat al Casei Regale remis agenţiei MEDIAFAX, miercuri seară, cu începere de la ora 19.00, va avea loc un dineu oficial în onoarea Regelui Mihai I, organizat de Sir Gavyn Arthur, al 675-lea Lord Primar al Londrei (2002 - 2003), cu participarea reprezentanţilor "Guild Of Freemen of the City of London".

Familia Regală a României va lua parte, joi, cu începere de la ora 13.00, la un prânz oferit de Ducele şi Ducesa de Gloucester, la Palatul Kensington. Potrivit comunicatului citat, la ora 15.30, ca parte a ceremoniilor cu ocazia primirii Libertăţii Oraşului Londrei, Regele Mihai va semna în Cartea Libertăţilor ("Freedom Book") a Londrei, document în care se află înregistrate toate persoanele distinse cu această onoare. La evenimentul de la Guildhall Curtea Asistenţilor "Guild Of Freemen of the City of London", alături de Şambelanul Londrei vor fi prezenţi în costume tradiţionale oficiale şi se vor prezenta materiale de la vizitele Suveranilor români la Londra.

Potrivit programului transmis de Casa Regală a României, tot joi, cu începere de la ora 19.00, Familia Regală va participa la recepţia oferită de Camera de comerţ româno-britanică în cadrul Institutului Cultural Român din Marea Britanie. Începând de la ora 20.00 Principesa Margareta şi Principele Radu vor lua parte la dineul oficial organizat de Lady Elizabeth Shakerley la Mandarin Oriental Hyde Park.

Regele Mihai şi Principesa Margareta vor participa vineri la Westminster Abbey la ceremonia nunţii Principelui William cu Catherine Middleton. La finalul ceremoniei de căsătorie, Regele Mihai şi Principesa Margareta vor lua parte la masa oferită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckhingham, precizează Casa Regală a României.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici