Regizorul filmelor din franciza "Resident Evil" va face un film despre distrugerea oraşului Pompei

Paul W.S. Anderson, cineastul din spatele filmelor care alcătuiesc franciza "Resident Evil", va regiza un lungmetraj de aventuri ce va aduce pe marele ecran tragedia care a distrus, în antichitate, oraşul roman Pompei, informează Reuters.

Urmărește
6 afișări

Intitulat "Pompeii", filmul va prezenta erupţia vulcanului Vezuviu care a distrus acest oraş din Imperiul Roman în anul 79 e.n.

Ca şi în "Titanic", în lungmetrajul "Pompeii" va exista o poveste de dragoste deosebit de intensă. Producătorii nu au anunţat deocamdată numele actorilor care vor face parte din distribuţie.

Filmul va dispune de un buget impresionant şi va fi produs de compania germană Constantin Film. Summit Entertainment a achiziţionat deja drepturile de distribuţie pentru piaţa americană.

Scenariul filmului "Pompeii" prezintă povestea unui sclav care aparţine unui armator roman foarte bogat, care visează la ziua în care îşi va putea cumpăra libertatea pentru a se căsători cu fiica stăpânului lui. Ceea ce sclavul nu ştie încă este faptul că fata a fost deja promisă unui senator roman corupt, iar el va fi vândut unui alt stăpân de sclavi.

Atunci când lucrurile păreau că nu pot merge mai rău de atât, vulcanul Vezuviu erupe cu puterea a 40 de bombe nuclare. Tânărul sclav este prins în lanţuri pe o corabie care se îndreaptă spre Napoli, despărţit de iubita lui şi de cel mai bun prieten al său, un gladiator captiv în grotele de sub arena din Pompei. Pe măsură ce focul, lava şi cenuşa sunt pe cale să distrugă întreaga lume pe care el o cunoaşte, tânărul sclav ia decizia de a se întoarce în oraş şi de a-i salva pe cei dragi.

Paul W.S. Anderson intenţionează să înceapă filmările pentru "Pompeii" în primăvara anului viitor. În prezent, cineastul american se află în etapa de preproducţie a lungmetrajului "Three Musketeers", pe care Summit Entertainment îl va lansa în Statele Unite în luna octombrie.

Paul W. S. Anderson, soţul actriţei Milla Jovovich, alături de care a filmat peliculele din franciza "Resident Evil", este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" şi "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici