Reşedinţa cântăreţului Michael Buble, spartă de hoţi în timpul căsătoriei artistului

Reşedinţa din Buenos Aires a cântăreţului Michael Buble a fost spartă de hoţi în timp ce starul canadian se căsătorea cu iubita sa, fotomodelul şi actriţa argentiniană Luisana Lopilato, infornează contactmusic.com.

Urmărește
2 afișări

Michael Buble şi Luisana Lopilato, logodiţi din ianuarie 2010, s-au căsătorit civil, joi, la Buenos Aires. În timp ce mirii schimbau jurămintele de credinţă, hoţii le-au spart locuinţa, aflată la mică distanţă de primăria din Buenos Aires.

Potrivit site-ului TMZ.com, hoţii au dezactivat sistemul de alarmă şi au acoperit camerele de luat vederi instalate în vila cântăreţului canadian. Potrivit presei argentiniene, nu se cunoaşte deocamdată valoarea prejudiciului.

După ce a aflat de comiterea jafului, Luisana le-a declarat reporterilor: "Nu voi permite nimănui să-mi strice cea mai frumoasă zi din viaţă".

Petrecerea de nuntă a început în seara de joi şi a durat tot weekend-ul trecut. Canadianul Michael Buble a anunţat recent că va organiza o a doua nuntă în ţara lui natală, petrecerea urmând a avea loc în oraşul Vancouver.

Michael Buble are o relaţie cu Luisana Lopilato din 2008.

Luisana Lopilato este un fotomodel de succes în ţara ei natală, iar în ultimii ani a început să joace şi în câteva producţii de televiziune argentiniene.

Michael Buble, în vârstă de 35 de ani, este un cântăreţ canadian de muzică pop-rock, recompensat cu trei premii Grammy. Cele cinci albume pe care le-a lansat s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici