Rică Răducanu, sărbătorit cu mici şi lăutari la băile Griviţa

Rică Răducanu, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 10 mai, a fost sărbătorit cu mici şi lăutari la băile Griviţa de echipa emisiunii "Happy Hour", condusă de Cătălin Măruţă, informează Pro TV.

Urmărește
14 afișări

Peste 90 de mici, multe fripturi sfârâinde, un alai de lăutari condus de Nelu Ploieşteanu şi Nicu Teisanu şi multă hărmălaie - aşa i-a urat Cătălin Măruţă "La mulţi ani marca Happy Hour" lui Rică Răducanu, care împlineşte 65 de ani pe 10 mai.

Pentru că Rică este un declarat fan al băilor Griviţa, pe care le frecventează de foarte mulţi ani, Cătălin Măruţă s-a gândit să îl surprindă chiar la faţa locului, când acesta se aştepta mai puţin. Zis şi făcut! Prezentatorul de la Pro TV s-a luptat cu zecile de fleici aruncate pe grătar, cu mulţimea de oameni de la băile Griviţa care nu trebuia să scoată vreun cuvânt despre surpriză şi chiar a fost la un pas să fie aruncat în apă. Totul pentru a-l felicita pe Rică.

Imaginile vor fi difuzate luni, la Pro TV, când însuşi sărbătoritul va veni în platoul "Happy Hour" pentru a povesti cum a făcut faţă unei asemenea surprize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici