Richard Gere va juca în drama "Arbitrage"

Actorul Richard Gere negociază pentru un rol principal în drama "Arbitrage", în regia lui Nicholas Jarecki, alături de Eva Green şi Susan Sarandon, informează contactmusic.com.

Urmărește
1 afișare

Filmul spune povestea magnatului unui fond de investiţii, care este disperat să îşi vândă afacerea şi ajunge să facă o greşeală imensă, care îl forţează să apeleze la ajutorul unei surse dubioase.

Filmările pentru acest film urmează să debuteze la jumătatea lunii aprilie la New York.

Richard Gere a luat o pauză în cariera sa de actor în 2009, ultimul film în care a jucat fiind "Hachiko: Povestea unui câine".

Printre proiectele cinematografice în care va apărea Gere în următoarea perioadă se numără "Movie 43" și "The Double".

Timp de aproape 40 de ani, Richard Gere a personificat ideea de perfecţiune masculină la Hollywood. Actorul a jucat roluri de bărbaţi chipeşi în filme precum "Yankeii", "American Gigolo", "Ofiţer şi gentleman", "Frumuşica" sau "Chicago". Richard Gere militează de foarte mulţi ani pentru respectarea drepturilor omului în Tibet şi este implicat în multe alte cauze umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici