ROA lansează albumul "Artificial" pe 25 mai, într-un club bucureştean

Trupa ROA, care a devenit celebră cu single-ul "Ne place", îşi va lansa primul album, "Artificial", pe 25 mai, într-un concert care va avea loc în clubul bucureştean Silver Church, informează un comunicat.

Urmărește
1 afișare

DJ Marika va face warm up-ul, iar după concertul susţinut de ROA, Bully, Not So Common DJ şi Gojira vor mixa într-o atmosferă "artificială" alături de VJ EKO. Turneul naţional de promovare a noului album, "Artificial", va cuprinde cinci oraşe ale ţării.

Trupa ROA (Rise Of Artificial) a fost înfiinţată în toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') şi Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM a avut loc într-o dimineaţă de 10 noiembrie, având ca esenţă lansarea primului single intitulat "Ne place". În două săptămâni, single-ul a atins maximul de difuzări în airplay-ul românesc şi s-a clasat pe locul I în topul celor mai difuzate cântece la radio.

În prezent, cei doi producători au împachetat primul lor album şi se pregătesc de turneu. În aceeaşi discografie intră şi piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul "Arpegaut" ("Discobar", "Police Line" etc.), toate acestea fiind reinterpretate în maniera ROA. Compoziţiile lor sunt comune şi individuale, în funcţie de inspiraţie. Bogdan semnează regia videoclipului "Ne place" şi are un aport important pe partea de "visuals", iar Cezar aduce vorbe perfect potrivite. Din mai 2011, un nou membru, Cristi Negriuc, răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară şi de sinteza tobelor live.

Biletele pentru concertul din Silver Church costă 20 lei şi sunt disponibile în seara evenimentului, la intrarea în bar, în limita locurilor disponibile. La cumpărarea biletului, fiecare fan va primi cadou primul album ROA: "Artificial".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici